Bewustzijnsontwikkeling
voor professionals

Bewustzijns-ontwikkeling
voor professionals

Op deze pagina vind je een globale omschrijving van de concrete manier waarop ik momenteel bijdraag aan bewustzijnsverhoging en leiderschapsontwikkeling.

Zelfbewust academy

Zelfbewust Academy is een netwerkorganisatie van onafhankelijke coaches en psychologen die samenwerken op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Wat ons bindt in deze samenwerking is de gemeenschappelijke missie om mensen te inspireren zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven en te werken. Meer weten? Klik op de link hieronder.

Zelfbewust academy

De Circles

Circles zijn doorlopende programma’s die professionals ondersteunen op het gebied van (zelf)bewustzijn, zelfzorg, persoonlijke groei, innerlijk leiderschap en spiritualiteit.

De communities van professionals die deze programma's voortbrengen vormen een bron van inspiratie en support voor de deelnemers.

Meer weten? Klik op de link hieronder.
De Circles

Retraites

De retraites die ik met mijn collega’s in verschillende landen begeleid bieden je o.a. de mogelijkheid om even afstand te nemen, te onthaasten, los te laten en te ontspannen.

Maar ze bieden je vooral de randvoorwaarden, ingrediënten en diepgang om een groeisprong  in zelfzorg, zelfbewustzijn en zingeving te kunnen creëren en ervaren, waardoor je (nog) meer innerlijke rust, energie, ruimte, levenslust, verbondenheid en helderheid ervaart.

De retraites zijn holistisch opgebouwd wat betekent dat er aandacht is voor jouw mentale, emotionele, fysieke en spirituele ontwikkeling. Ze bieden je niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar vooral een structurele en blijvende verhoging van de kwaliteit van je relaties, werk en leven.

Naar retraites

CEO Coaching

Als CEO Coach begeleid ik al meer dan 20 jaar CEO's en directeuren van middelgrote ondernemingen en organisaties, maar ook directieleden van multinationals zoals Shell, Philips, KLM, Heineken en Red Bull (uit o.a. Londen, Parijs, Dublin, Berlijn, Stockholm en Jakarta).

Ik begeleid hen bij de ontwikkeling van hun leiderschap, maar ook in uitdagende persoonlijke situaties zoals verlies, ernstige ziekte, relatieproblemen, conflicten met companon(s) of scheiding.

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door een hoge mate van commitment, betrokkenheid, compassie, ervaring, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Wil je meer lezen over wat ik voor jou zou kunnen betekenen, dan verwijs ik graag (via de onderstaande link) naar de desbetreffende site.
CEO Coaching