Bewustzijnsontwikkeling
voor professionals

Bewustzijns-ontwikkeling
voor professionals

Op deze pagina vind je een globale omschrijving van de concrete manier waarop ik momenteel bijdraag aan bewustzijnsverhoging en leiderschapsontwikkeling.

Zelfbewust academy

Sinds de oprichting van Zelfbewust Academy in 2013 begeleid ik - tezamen met mijn collega's -  vooral die mensen die iedere dag bijdragen aan het bewustzijn en welzijn van anderen. Zo bieden we deze zorgprofessionals (zoals psychologen, coaches en artsen) een inspirerende community van vakgenoten (Circles genaamd) waar vooral zelfzorg, bewustzijnsontwikkeling en persoonlijke groei centraal staan. Maar daarnaast bieden we hen ook opleidingen en retraites die hen ondersteunen om zich verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel gebied.  

Zelfbewust academy

De Circles

Circles zijn doorlopende programma’s die professionals ondersteunen op het gebied van (zelf)bewustzijn, zelfzorg, persoonlijke groei en innerlijk leiderschap.. Deze programma's maken het mogelijk dat zorgprofessionals zich blijvend kunnen ontwikkelen op mentaal, emotioneel, fysiek en spiritueel vlak.

De communities van professionals die deze programma's voortbrengen vormen een bron van inspiratie, kennis en support voor de deelnemers.

Meer weten? Klik op de link hieronder.
De Circles

Holos Recovery Retreats

Holos Recovery Retreats is een netwerkorganisatie die ik in 2024 heb opgezet om mensen met langdurige mentale, emotionele en psychosomatische klachten te ondersteunen om de kwaliteit van leven in korte tijd maximaal te kunnen verhogen.

Met 17 collega's uit de reguliere zorg (GZ Psychologen) én het complementaire veld, bieden we deelnemers tijdens onze Recovery Retreats de randvoorwaarden, technieken en begeleiding voor heling, bewustwording en zelfzorg, waardoor zij meer innerlijke rust, vitaliteit, ruimte, (zelf)vertrouwen, verbondenheid, zingeving en helderheid ervaren.

De retraites zijn holistisch opgebouwd wat betekent dat er aandacht is voor alle mentale, emotionele, fysieke en spirituele aspecten van ontwikkeling. Ze bieden de deelnemer niet alleen een onvergetelijke ervaring, maar vooral een structurele en blijvende verhoging van de kwaliteit van je relaties, werk en leven.

Wil je meer weten over deze programma's bel me dan op 0618966997 of kijk op holosrecoveryretreats.nl

CEO Coaching

Als CEO Coach begeleid ik al meer dan 20 jaar CEO's en directeuren van middelgrote ondernemingen en organisaties, maar ook directieleden van multinationals zoals Shell, Philips, KLM, Heineken, Unilever, Interfood en Red Bull (uit o.a. Londen, Parijs, Dublin, Berlijn, Stockholm, Singapore en Jakarta).

Ik begeleid hen bij de ontwikkeling van hun leiderschap, maar ook in uitdagende persoonlijke situaties zoals verlies, ernstige ziekte, relatieproblemen, conflicten met companon(s) of scheiding.

Mijn ondersteuning kenmerkt zich door een hoge mate van commitment, betrokkenheid, compassie, ervaring, deskundigheid en resultaatgerichtheid. Als je wilt ontdekken wat ik voor jou zou kunnen betekenen, bel me dan op 06-18966997 voor een oriënterend gesprek.