Mijn passie en missie is om bij te dragen aan de ontwikkeling van bewustzijn, welzijn en leiderschap in Nederland.

Dat doe ik o.a. door met mijn collega’s van Zelfbewust Academy zo’n 40 bewustwordingsprogramma’s te begeleiden voor iedereen die het verlangen heeft om zichzelf verder te ontwikkelen. 

Ik begeleid en ondersteun vooral mensen die met hun dagelijkse werk het verschil maken voor het bewustzijn, welzijn en geluk van anderen, zoals coaches, trainers, facilitators, psychologen, orthopedagogen, pedagogen en social workers.

Graag ben ik dienstbaar aan mensen die een staat van bewustzijn hebben bereikt , waarbij hun focus niet enkel op henzelf ligt, maar die tevens het verschil (willen) maken voor de kwaliteit van leven en werken van anderen. Mensen die zich bewust zijn dat ze een keuze hebben in hoe zij elke dag hun omgeving tegemoet treden en anderen (willen) inspireren om vanuit zelfbewustzijn, verantwoordelijkheid en persoonlijk leiderschap in het leven te staan.

Wanneer voldoende mensen ervoor kiezen om verantwoordelijk en zelfbewust in het leven te staan en hun kwaliteiten en talenten in te zetten voor het groter geheel, zal er een kritische massa ontstaan, die de manier waarop we in onze cultuur leven, werken, communiceren, leiden en zaken doen transformeert. Hun manier van zijn, denken en handelen draagt bij tot de vorming van een hoger collectief bewustzijn dat niet alleen henzelf maar ook toekomstige generaties ten goede komt. Op deze manier creëren wij met elkaar een betere wereld voor onze kinderen en kleinkinderen en alle kinderen die nog komen gaan.

Tot deze doelgroep behoren eveneens CEO’s en directies (van middelgrote ondernemingen en organisaties in de Zorg) en directieleden van multinationals (uit o.a. Londen, Parijs, Berlijn, Stockholm), die ik begeleid bij de verdere ontwikkeling van hun bewustzijn en leiderschap. Ook begeleid ik besturen, directies en management-teams bij het creëren van een cultuuromslag binnen hun organisatie.

Op deze website kun je lezen waar deze passie vandaan komt, hoe ik hier momenteel invulling aan geef en tot welke initiatieven en diensten dit heeft geleid. Ik zie er zeer naar uit om samen met mijn collega’s, ook jou van dienst te kunnen zijn, mocht je daar op dit moment behoefte aan hebben.