THUISKOMEN BIJ JEZELF

 

Een inspirerende 4-daags programma dat een blijvend verschil maakt:

Als we dicht bij onszelf door het leven gaan, ervaren we innerlijke rust, zelfvertrouwen en vrijheid. We voelen ons verbonden met anderen en ervaren tegelijkertijd de vrijheid om helemaal onszelf te kunnen zijn. We staan bewust in het leven, in contact met onze behoeften en verlangens, en baseren onze keuzes hierop, waardoor we een leven leiden van integriteit, blijdschap en vervulling.

Maar wat vraagt het om een dergelijke verbondenheid met onszelf en anderen te creëren?

Het antwoord daarop is eenvoudig: bewustwording.

Dat betekent op de eerste plaats dat we ontdekken en erkennen wat onze behoeften, verlangens, kernwaarden, passies en kwaliteiten zijn. Als we ons bewust zijn van wie we werkelijk zijn en waar we voor staan, dan kunnen we ons leven op ieder moment vormgeven op een manier die bij ons past.

Maar daarnaast betekent dit ook dat we ons bewust worden van datgene dat we ongemerkt in de weg laten staan om onszelf te zijn, om authentiek en vrij handelen. Denk maar aan onbewuste aannames, overtuigingen, drijfveren, gedachten, weerstanden, angsten, emoties, gewoontes en gedragspatronen.

Het programma Zelfbewust is erop ingericht om je te ondersteunen in een dergelijk bewustwordingsproces. Aan het eind van het driedaagse programma ben je je veel bewuster geworden van jezelf in allerlei opzichten. Je zou kunnen zeggen dat je in dit programma een groeisprong maakt in je bewustzijn, met alle mooie inzichten, ervaringen en consequenties van dien. Zo hebben de meeste deelnemers zondagavond een helder beeld van wat hen drijft, zodat ze hier met energie en passie invulling aan kunnen geven. Het programma ondersteunt je om je een diep niveau te verbinden met jezelf en een leven te creëren dat in lijn is met wie je werkelijk bent.

Opzet programa:

‘Zelfbewust’ start op donderdagavond 19:00 uur en eindigt zondagmiddag rond 17:00 uur. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond duurt het programma tot ongeveer 22:00 uur .

Dit programma vindt plaats op Landgoed Zonheuvel in Doorn, een prettige lokatie in een bosrijke omgeving die gunstige tarieven biedt voor overnachting en catering. Om zoveel mogelijk waarde te creëren adviseren je om bij Landgoed Zonheuvel te overnachten, maar dit is geen vereiste.

De opzet en inhoud van het programma is gebaseerd op de natuurwetten en universele principes die ons leven als mens op ieder moment van de dag beïnvloeden. De ontwikkeling van elk onderdeel van het programma is gebaseerd op een holistische perspectief waarbij westerse en oosterse uitgangspunten tot één praktische benadering zijn geïntegreerd. Het programma is niet gebonden aan religie of een specifieke filosofische stroming, maar een plek waar universele inzichten en tijdloze kennis rondom menszijn, bewustwording en ontwikkeling, samenkomen.

Programma-begeleiders:

‘Zelfbewust’ wordt begeleid door John Schrederhof en Alies Zijlstra die met het begeleiden van dit programma de intentie hebben om een plek te creëren waar iedere deelnemer in een veilige sfeer, de ruimte en mogelijkheid heeft om zich bewuster te worden van zichzelf, om persoonlijk te ontwikkelen en daarmee dichter bij zichzelf te komen.

John heeft in de afgelopen 20 jaar vele duizenden mensen uit 28 landen begeleid in een proces van bewustwording, leiderschapsontwikkeling en persoonlijke groei. Hij begeleidt en coacht op dit moment vooral leiders van organisaties, psychologen, orthopedagogen, coaches, trainers, medici en ondernemers.

Alies heeft ruim 12 jaar ervaring als coach en trainer en begeleidt momenteel vooral leiders, directies en docenten in zowel het hoger als lager onderwijs. Wil je meer weten over de achtergrond van Alies, kijk dan even op haar website www.alies.nl. John en Alies wonen in Abcoude en delen hun liefde met zeven kinderen.

Heb je vragen of wil je meer informatie?

Stuur me ajb een e-mail via info@dla.nu of bel 06-18966997