Zelfbewust Academy is een netwerkorganisatie van 18 onafhankelijke coaches, psychologen en orthopedagogen die samenwerken op het gebied van bewustzijnsontwikkeling. Wat ons bindt in onze samenwerking is de gemeenschappelijke missie om mensen te inspireren zichzelf te blijven ontwikkelen en om vanuit bewustzijn, verbondenheid en leiderschap te leven.

Samen staan we voor de ontwikkeling van bewustzijn, welzijn en leiderschap in Nederland en delen een passie voor mensen, bewustwording, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei en leiderschap. We begeleiden momenteel zo’n 40 workshops, programma’s en retreats op dit gebied.

We dragen graag ons steentje bij aan een samenleving waarin zorgverleners, professionals en leiders anderen weten te inspireren, te helen en te begeleiden om hun passies, kwaliteiten en talenten in te zetten voor het welzijn van iedereen en de ontwikkeling van onze samenleving als geheel.

Wij delen een visie van een wereld waarin mensen innerlijke rust, vrijheid, verbondenheid en vervulling ervaren en professionals en leiders hun roeping leven, waardoor vele succesvolle en innovatieve organisaties en praktijken met een ziel bestaan die het hoogste belang van onze samenleving dienen.
bezoek de website