Een unieke omgeving om je op het persoonlijke, spirituele en professionele vlak verder te ontwikkelen!

Ben je werkzaam als psycholoog (basis, GZ of klinisch) of orthopedagoog en ervaar je de behoefte om jezelf te blijven ontwikkelen als mens en psycholoog, dan biedt dit bijzondere doorlopende jaarprogramma daarvoor een unieke gelegenheid.

Deze Circle biedt je de mogelijkheid om in een open, respectvolle en zeer betrokken sfeer je bewustzijn verder te verhogen en steeds dichter bij jezelf te komen. Hierdoor maak je niet alleen voor jezelf een verschil, maar ben je tevens in staat om nog meer bij te kunnen dragen aan het bewustzijn, het welzijn en de ontwikkeling van je cliënten.

De sessies bieden je de ruimte en mogelijkheid om met enige regelmaat even afstand te kunnen nemen van je werk en cliënten om tijd en ruimte voor jezelf te creëren. Geen overbodige luxe in een vakgebied dat veel van je vraagt en waarbij de aandacht voortdurend op anderen is gericht.

Ook bieden de sessies je alle ruimte om te leren van de persoonlijke ervaringen en best-practices van je collega’s uit het veld. Door de interactieve opzet van de Circle en het groepsproces, is elk lid van deze groep in staat om veel meer over zichzelf te ontdekken dan hij of zij ooit alleen of in een individueel coachingstraject zou kunnen bewerkstelligen.

Aanmelden voor de Psychologen Circle is mogelijk voor iedereen die als psycholoog of orthopedagoog actief is.

Voor meer informatie over de opzet en meerwaarde van de Circles van de Zelfbewust Academy, kijk even op de site van www.zelfbewustacademy.nl

Mocht je meer informatie over de Psychologen Circle willen ontvangen, laat me dit dan even weten door je naam en telefoonnummer achter te laten op een email naar john@zelfbewustacademy.nl. Je kunt me ook bellen op 06-18966997

Ik kijk ernaar uit om je binnenkort te kunnen ontmoeten!